9 juni 2017
19:15

Referat: Sävedalens IF Röd - Älvängens IK

Efter förra helgens fina insats mot Jitex hoppades vi att vi skulle spinna vidare på det och vilken start det blev.
Vi öppnar inte speciellt bra men lyckas likväl ta ledningen med 3-0 redan efter 10 minuter, det gick troligen lite för enkelt.
När väl Sävedalen gjorde sitt första mål började vi vika ner oss, de spelar djupledsbollar på sina yttermittfältare gång på gång och vi lyckas inte freda oss. Ledningen försvinner och i andra och tredje perioden skapar vi i stort sett ingenting, vi är inte på plats helt enkelt.
Många av tjejerna körde Alekampen under dagen och vi hade en del annat som störde oss i förberedelserna inför matchen. Små detaljer som tillsammans kan var det som stjälper oss.
Det håller inte att jogga i den här serien, idag var Sävedalen betydligt mer taggade än oss och därför vinner de med 7-4.
Återigen en onödig förlust, men på fredag har vi chans till revansch och den ska vi ta.